FIKA IEPER

Recentebeoordeling


5 sterren uit 16 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Fika Ieper. Meer weten? Ontdek meer

4 sep 2022 om 22:07 super lekkere spaghetti!!
15 aug 2022 om 21:42 Eerste keer ik bij Fika bestel en ik was zeer aangenaam verrast. Zeer lekker en warm en op tijd verzorgd, hier betsel ik graag nog!!
6 aug 2022 om 8:31 Super tevreden over de kwaliteit van het eten supervers! Maar ook het tijdstip van levering was top voor een vrijdagavond dan nog wel! Doe zo verder
5 aug 2022 om 8:16 Super eten doe zo verder love it
29 jul 2022 om 15:30 Super lekker zoals altijd. We zijn en blijven fan! :)
22 jul 2022 om 20:00 Super lekker. Heb tot nu toe al geprobeerd. Chili Bowl Zalm Bowl Taco's Alle ingridiënten lekker en goed gecombineerd. Ik ga hier vaker bestellen!
21 jul 2022 om 22:33 Super
13 jul 2022 om 21:33 Super in orde en originele kaart! Aanrader!
13 jul 2022 om 11:08 Snelle en vriendelijke levering, restaurant belde me op om te melden dat de taco’s met gehakt uitverkocht waren en boden meteen een vervanging aan. Eten en drinken was op en top in orde!
10 jul 2022 om 23:50 Eindelijk kun je eens iets deftigs bestellen in Ieper! Al genoeg pizzerias, pittazaken, frietkoten.. De taco's waren echt super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!
10 jul 2022 om 20:45 Super lekker! Bestelling zoals het hoort, wij zijn fan en bestellen in de toekomst zeker nog. Aanrader!