FIKA IEPER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 21 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Fika Ieper. Meer weten? Ontdek meer

11 nov 2022 om 11:30 Eerste keer dat we hier bestellen. Ik had een burger besteld en qua smaak was deze wel lekker maar het broodje en het vlees waren erg droog. Hadden taco's met kip en gehakt besteld maar het gehakt ontbrak. We willen het zeker nog een kans geven.
3 nov 2022 om 22:16 Top zoals gewoonlijk :)
31 okt 2022 om 21:25 Besteld om 18.20u, geleverd om 21u. Terwijl er op de bon staat 19.47u. Niet voor herhaling vatbaar.
4 sep 2022 om 22:07 super lekkere spaghetti!!
15 aug 2022 om 21:42 Eerste keer ik bij Fika bestel en ik was zeer aangenaam verrast. Zeer lekker en warm en op tijd verzorgd, hier betsel ik graag nog!!
6 aug 2022 om 8:31 Super tevreden over de kwaliteit van het eten supervers! Maar ook het tijdstip van levering was top voor een vrijdagavond dan nog wel! Doe zo verder
5 aug 2022 om 8:16 Super eten doe zo verder love it
29 jul 2022 om 15:30 Super lekker zoals altijd. We zijn en blijven fan! :)
22 jul 2022 om 20:00 Super lekker. Heb tot nu toe al geprobeerd. Chili Bowl Zalm Bowl Taco's Alle ingridiënten lekker en goed gecombineerd. Ik ga hier vaker bestellen!
21 jul 2022 om 22:33 Super
13 jul 2022 om 21:33 Super in orde en originele kaart! Aanrader!
13 jul 2022 om 11:08 Snelle en vriendelijke levering, restaurant belde me op om te melden dat de taco’s met gehakt uitverkocht waren en boden meteen een vervanging aan. Eten en drinken was op en top in orde!