FIKA IEPER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 31 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Fika Ieper. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 13:11 Super lekker en zeker genoeg
13 nov 2023 om 5:51 Beetje duur voor kleine porties.
28 okt 2023 om 0:38 Het was de eerste keer en zeer lekker! Verse producten!!! ( ik kan begrijpen dat er eens iets uitverkocht is of niet meer voorradig, als je vers wil eten dan moet je hier als klant voor open staan! ) Heerlijk! Proper verpakt, merci!!!
7 mei 2023 om 19:39 Positief verrast!
4 mrt 2023 om 6:50 Had al om 16u30 besteld en 19u geselecteerd als levertijd, was 25 minuten later. Maar vooral: ik kreeg wéér iets anders dan ik gevraagd had. Rijst ipv quinoa en geen mango. Normaal zijn de rijst/quinoa en edamameboontjes nog warm, nu koud...
18 feb 2023 om 12:07 Ik kan niet echt een tijd zeggen omdat ik heb gezegd dat ze om 18:00 moesten komen
28 jan 2023 om 21:15 Bestelling kwam aan op het gevraagde uur. Lekkere poké bowls, originele gerechtjes... Soms ontbreekt er iets in de gerechtjes, wat wel gevraagd werd of in de omschrijving staat. Soms zit er ook iets extra bij, wat niet gevraagd werd.
7 jan 2023 om 19:52 Één van de gevraagde gerechtjes was uitverkocht. Ze hebben me onmiddellijk opgebeld. Super vriendelijk!
11 nov 2022 om 11:30 Eerste keer dat we hier bestellen. Ik had een burger besteld en qua smaak was deze wel lekker maar het broodje en het vlees waren erg droog. Hadden taco's met kip en gehakt besteld maar het gehakt ontbrak. We willen het zeker nog een kans geven.
3 nov 2022 om 22:16 Top zoals gewoonlijk :)
31 okt 2022 om 21:25 Besteld om 18.20u, geleverd om 21u. Terwijl er op de bon staat 19.47u. Niet voor herhaling vatbaar.
4 sep 2022 om 22:07 super lekkere spaghetti!!